Information afholder ordinær generalforsamling den 17. maj kl. 9

Skrevet d. 2. maj 2018

 

 

 


 

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

Hermed indkaldelse til årets generalforsamling i A/S Information. Årsrapporten for 2017 kan downloades her.

2017 var et år med et stigende og stadigt mere digitalt oplag for Information. Informations oplag steg 2,9 pct. fra 2016 til 2017 – og Information havde dermed stigende oplag for tredje år i træk. Det er især de digitale abonnenter, der strømmer til avis-lægningen – mere end en tredjedel af Informations kontrollerede oplag var ved udgangen af året digitalt. Information fastholdt høje brugertal på information.dk og udvidede porteføljen af redaktionelle nyhedsbreve markant for at udvikle den direkte kontakt til læserne. Desuden lanceredes Informations podcast i 2017.

Informations samlede omsætning var 119.333 t.kr. Virksomheden fik et negativt resultat på 956 t.kr. Resultatet er påvirket af engangsomkostninger i forbindelse med en personalereduktion gennemført i 2017. Egenkapitalen er nu 31.511 t.kr.

Generalforsamlingen finder i år sted torsdag d. 17. maj kl. 9.00 i Informations lokaler. Indkaldelse med dagsorden kan læses her. På generalforsamlingen vil den daglige ledelse gennemgå året, der er gået.

Tilmelding senest 14. maj på [email protected].

Skulle der være spørgsmål til årsrapporten, er man naturligvis meget velkommen til at kontakte undertegnede.

Med venlig hilsen
A/S Information

Stine Carsten Kendal
Adm. direktør