Næsten fuldt hus til læsermødet den 3. maj

Skrevet d. 7. maj 2015

Her i foråret er det jubilæums tider for 2. verdenskrigs start (75 år) og slutning (70 år), hvor den 4. maj samtidig er Dagbladet Informations 70 års jubilæum som legal avis.

Derfor havde Informations Venner arrangeret et læsermøde om hvad der drev Børge Outze til at skabe Dagbladet Information, og mødet var en stor succes med mere end 60 deltagere.

Desværre havde pressehistorikeren Erik Lund fra journalisthøjskolen måttet melde afbud på grund af sygdom, men journalist Jakob Nielsen klarede det fint, og heldigvis var Ejvind Larsen til stede blandt deltagerne. Han har jo næsten været på Information hele sit liv, så han vil i dagevis kunne berette historier om Informations tilblivelse og overlevelse frem til nutiden.

I forbindelse med mødet var der 23 eksemplarer af bogen "Journalisten der snød Gestapo" til salg for rabatprisen 100 kr., og de blev revet væk. 
Vi gør opmærksom på af medlemmer fortsat kan købe bogen til rabatprisen hos Informations Forlag eller i Informations reception (lige til højre når man kommer ind ad hoveddøren).