Information fylder officielt 70 år den 5. maj - forlaget udgiver bog med støtte fra Informations Venner

Skrevet d. 28. februar 2015

Informations Forlag genudgiver bogen ”Outze i krig” 

Pressehistoriker Erik Lund og journalist Jakob Nielsen udgav i 2008 bogen ”OUTZE I KRIG. Med skrivemaskinen som våben”, der udkom i 2008. og som fortæller om de geografiske lokaliteter og episoderne op til overtagelsen af Fædrelandets redaktionslokaler.  

Informations Forlag genudgiver værket, nu med titlen ”JOURNALISTEN DER SNØD GESTAPO. Historien om Børge Outze og den illegale presse”. Udgivelsen er støttet økonomisk med 15.000 kr. af ’Informations Venner’.

Nu er bogen udkommet, og  medlemmer af ’Informations Venner’ kan købe bogen med 50% rabat for 100 kr. enten ved telefonisk bestilling på forlaget, tlf. 33 69 60 07 eller ved henvendelse i Informations reception på hverdage kl. 9-17. Det skal blot oplyses, at man er medlem af ’Informations Venner’. 

Informations Venner’ markerer iøvrigt 70-året for Informations officielle start den 5. maj 1945 med et møde søndag den 3. maj kl. 11-13 i Informations kantine med netop Erik Lund og Jakob Nielsen, og her vil bogen også kunne købes med samme rabat, og samtidig med mulighed for at få den signeret af forfatterne.