Opråb fra formanden

Skrevet d. 18. oktober 2012

 

Kære medlem af Informations Venner (potentielle medlemmer må også meget gerne læse med),

Har du læst Richard Swartz´s internationale kommentar ”Sæsonen for bladdød er blevet permanent” den 14. oktober 2012 om de store kvalitetsavisers problemer ude i den store verden, i dette tilfælde Sverige og Spanien. Klik her for at se den.

Dette emne må siges at være foreningens gebet, hvorfor jeg har følgende opråb:

Vi skal se os selv som avisens tænketank. Nu er Information jo ikke nogen stor avis - hvad vi i virkeligheden burde arbejde for, at den bliver – men tiden tilsigter ikke at det sker, og en moderat størrelse kan vise sig at være en fordel. Jeg tænker i baner som den fleksible virksomhed, og ikke mindst den samhørighed, som eksisterer på avisen. 

Det er i hvert fald således jeg oplever Dagbladet Information, og jeg vil ikke stille det tåbelige spørgsmål, om hvorfor du læser avisen, men i stedet bede dig præcisere, hvor avisen kan gøre det endnu bedre. Eller du har måske en vildt god ide?

Vel vidende, at tænketanke er kommet på mode, så er det jo ikke alle modefænomener der er lige tossede, og da vi er ca. 500 fornuftsvæsener i foreningen, som hver dag læser avisen med stor entusiasme, så kan og skal vi levere en kompetent tilbagemelding.

Der er det vi er sat i verden for! Send en mail eller ring - jo før jo bedre.                                                                                     

Med venlig hilsen

Henrik Krog, formand

Mobil: 40 45 35 92     

Mail: [email protected]