Christian Bennike, Europas globale betydning for en bedre verden - Afholdt den 8. april

8. april 2021 kl. 16:00

Mødet var digitalt, da Informations Europa-korrespondent, Christian Bennike fra Bruxelles redegjorde for, hvorfor Europa har nøglen til en bedre verden. Hvordan den politiske tænkning i Europa forandrer sig. Og hvordan, det vi frygtede – brexit, Trump, højrepopulismen – måske viser sig som en overgang til noget andet og bedre.

Med den nye præsident i USA, Kinas hastigt voksende indflydelse, uforudsigelige tiltag fra andre lande, de klimatiske udfordringer, økonomierne, den nuværende pandemi samt øvrige faktorer bevirker, at Europa nu har mulighed for at sætte nye dagsordener.

Information har flere korrespondenter til at dække Europa, og denne prioritering vil blive belyst. Hvad lægger avisen særlig vægt på i dækningen, og hvordan arbejder en journalist, der skriver om så omfattende emner.

Christian Bennike er uddannet som journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og i film og medievidenskab fra Københavns Universitet, har været ansat på Information i syv år og siden 2018 været avisens Europa-korrespondent, bosat i Bruxelles. Før det, har han arbejdet på Mandag Morgen og Danmarks Radio.

Klik her for at se Christian Bennikes mange artikler i avisen Information.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Arrangementet, der blev afviklet online torsdag den 8. april kl. 16 - 17.30 på Zoom, var gratis for Informations Venners medlemmer og for Informations abonnenter.Læsermøder

Møderne afholdes i Informations kantine, som ligger i stueetagen af bladhuset.

Adressen er: 
Store Kongensgade 40 C
1264 København K

BEMÆRK:

Læsermøder har sit eget liv og finansieres af et mødegebyr, som genererer overskud til foreningens øvrige aktiviteter.