Møde med avisens ledelse: Information i dag og i morgen

18. marts 2018 kl. 11:00

Informations ledelse, chefredaktør Rune Lykkeberg og administrerende direktør Stine Carsten Kendal, vil redegøre for avisens tilstand og fortælle om nye tiltag, de løbende udfordringer, de mange planer og visioner.

Traditionen tro vil ’Informations Venners’ generalforsamling kl. 10 blive efterfulgt ca. kl. 11 af dette møde med Informations ledelse.
Mødet er årets chance for at høre chefredaktør Rune Lykkeberg og direktør Stine Carsten Kendal give en aktuel status i et lukket forum. Efter deres indlæg er der mulighed for at stille spørgsmål, kommentere stort og småt og til at rose eller rise - alt efter behov.

Som Rune Lykkeberg formulerer det: Informations privilegium er kun at skrive om det væsentlige! Netop denne formulering præciserer, hvordan avisen vælger emner og historier, som de finder særlig vigtige. Nogle historier kræver en større undersøgelse med afdækninger gennem aktindsigt og pleje af kontakter med nyttig viden. Noget stof beder om stillingtagen og andet fordrer aktiv og dynamisk medvirken. Alle avisens medarbejdere satser målrettet på at fastholde Informations skarpe profil, seriøsitet og integritet samt på løbende at genforhandler kontrakten med læserne. Det er i dag mere nødvendigt end nogensinde at have en åben dialog med brugerne og hele tiden opfinde nye veje.

Hvordan gøres dette i praksis, så avisen leverer mere end aktuelle nyheder, der indlejres i større fortællinger med refleksioner og perspektiver, som ikke fås i andre medier. Avisens relativt knappe ressourcer prioriteres dagligt, så Informations særlige DNA fastholdes i både emnevalg og vinkling.

Alle er velkomne. Mødet afholdes den 18. marts i Informations kantine kl. 11

Store Kongensgade 40 C, 1264 Kbh. K 

Tilmelding er nødvendigt af hensyn til traktementet kaffe/te og croissant
Bemærk! Ved begrænset antal pladser tilbage har medlemmer prioritet til generalforsamlingen kl. 10.
På generalforsamlingen har kun foreningens medlemmer stemmeret.

Tilmelding senest lørdag den 17. marts kl. 18 på butik.information.dk eller via mail på [email protected] eller telefonisk på 39 18 07 02.

OBS!
Sidste år måtte vi lukke tilmeldingen en måned før mødets afholdelse! Så tilmelding i god tid tilrådes.

 


Læsermøder

Møderne afholdes i Informations kantine, som ligger i stueetagen af bladhuset.

Adressen er: 
Store Kongensgade 40 C
1264 København K

BEMÆRK:

Læsermøder har sit eget liv og finansieres af et mødegebyr, som genererer overskud til foreningens øvrige aktiviteter.